Fast Ejendom

Det siges ofte, at køb af fast ejendom er den største investering private foretager sig. Det sætter naturligvis krav til en handels korrekte og grundige udførsel. Udover køb og salg af fast ejendom, så dækker retsområdet over en lang række andre forhold. Den brede definition er, at fast ejendom er den juridiske disciplin, der omhandler retsproblematikker vedrørende grundstykker og de dertilhørende bygninger. Der kan derfor være tale om problemstillinger, der vedrører forhold mellem ejeren og det ejede, og dels et forhold mellem ejeren og tredjeparter.

Send os en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform.

Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.

Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Når rådgivningen er afsluttet håndteres betalingen sikkert gennem platformen

Gå til formular

Glitnr har ekspertise i at give kompetent rådgivning indenfor stort set alle juridiske aspekter af fast ejendom. Hos Glitnr skræddersyr vi vores assistance til jeres behov til en på forhånd aftalt fast pris.

Vigtige problemstillinger

Når to eller flere personer køber eller ejer en ejendom sammen, skal der træffes beslutninger om ejendommen i enighed. Det kan derfor blive nødvendigt at tage højde for hvem af jer, der skal blive boende i ejendommen ved seperation, og om den ene part kan forhindre et salg af ejendommen. Disse forhold kan reguleres i en samejeoverenskomst. En samejeoverenskomst er særligt relevant for ugifte par.

Kunderne siger

“Vi takker mange gange for en rigtig god behandling af vores sag fra start til slut. Yderst udførligt svarskrift fra rådgiveren, prisen taget i betragtning. Jeres servicemindede tilgang har i særdeleshed været rigtig rar for os, og vi har virkelig værdsat jeres hurtige svar.”
- Bente Thonke

“Jeg har været meget tilfreds med den rådgivning, jeg har fået hos Glitnr. Oplevelsen var meget professionel, platformen er let at bruge og så er det til en pris, der er til at betale. Jeg kan varmt anbefale Glitnr til andre”
- Tommy Sørensen, MengaMenga

Køber har en undersøgelsespligt ved køb af fast ejendom. Det er derfor vigtigt at undersøge det egentlige indhold af købsaftalen, fx miljøforhold, fortrydelsesretten, tilstandsrapporten, energimærkning, ejerskifteforsikring, m.v. Med et rådgivningsforbehold, sikrer køber sig dermed muligheden for at få en ekspert til at gennemgå handelsvilkårene i forbindelse med berigtigelsen og sikre, at alle forhold er tilstrækkeligt belyst i handelsaftalen.

Populære ydelser indenfor fast ejendom

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af ejer- og andelsboliger
  • Gennemgang af købsaftale og tilstandsrapport
  • darbejdelse af købsaftale, skøde og refusionsopgørelse
  • Tinglysning af skøde
  • Rådgivning vedrørende finansiering/gældsovertagelse samt kontakt til bank/realkreditinstitut
  • Udarbejdelse og gennemgang af samejeoverenskomst

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Hvad er Glitnr?

Glitnr er en digital rådgivningsplatform, der gør det nemmere for jurister og almindelige mennesker at tilgå og tilbyde juridisk rådgivning.

Hos Glitnr stiller vi en platform til rådighed, hvor private såvel som virksomheder kan oprette sager og modtage kyndig juridisk rådgivning online. Rådgivningen leveres af Glitnrs jurister, der udgøres af en bred vifte af eksperter fra stort set alle retsområder.

Der har bl.a. været skrevet om os i: