Forvaltning- og Offentligret

Forvaltningsret vedrører det retlige forhold mellem offentlige myndigheder og borgere. Det kan fx være regler om begrundelse og klagevejledning, når en myndighed har truffet en forvaltningsmæssig afgørelse. Dansk forvaltningsret er bygget på en række bærende principper, der tilstræber at sikre borgerne den bedst mulige sagsbehandling ved det offentlige. Af de mest fremtrædende principper findes bl.a. “hjemmelskravet”, der medfører. at enhver forvaltningsmæssig afgørelse skal være hjemlet i en lov, samt princippet om “god forvaltningsskik”, der blandt andet forpligter myndigheder til at udføre sagsbehandlingen hurtigt, at optræde høfligt og hensynsfuldt over for borgeren, samt at formulere breve i et forståeligt sprog.

Send os en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform.

Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.

Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Når rådgivningen er afsluttet håndteres betalingen sikkert gennem platformen

Gå til formular

Forvaltningsretten er et af de retsområder der er meget tungt i antallet af regler og der bliver hastigt fastsat nye. Derfor stiller det store krav til både borgere og virksomheder, men også offentlige myndigheder om et stort kendskab til området.

Kunderne siger

“Vi takker mange gange for en rigtig god behandling af vores sag fra start til slut. Yderst udførligt svarskrift fra rådgiveren, prisen taget i betragtning. Jeres servicemindede tilgang har i særdeleshed været rigtig rar for os, og vi har virkelig værdsat jeres hurtige svar.”
- Bente Thonke

“Jeg har været meget tilfreds med den rådgivning, jeg har fået hos Glitnr. Oplevelsen var meget professionel, platformen er let at bruge og så er det til en pris, der er til at betale. Jeg kan varmt anbefale Glitnr til andre”
- Tommy Sørensen, MengaMenga

Vigtige problemstillinger

Som borger i Danmark har man krav på en ordentlig sagsbehandling fra de offentlige myndigheder ligesom myndighederne også er pålagt en række lovkrav, når de træffer afgørelse i sager. Det hænder, at der opstår fejl i myndighedsafgørelser. Glitnrs forvaltningsretsjurister kan hjælpe med sagsbehandlingen overfor de offentlige myndigheder, ligesom de også kan træde til, når en myndighedsafgørelse er vanskelig at forstå eller er forkert eller mangelfuld.

Populære ydelser indenfor forvaltning- og offentligret

  • Hjælp til sagsbehandling
  • Rådgivning om forvaltnings- og offentligretlige spørgsmål
  • Brevskrivning
  • Hjælp til klagevejledning

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Hvad er Glitnr?

Glitnr er en digital rådgivningsplatform, der gør det nemmere for jurister og almindelige mennesker at tilgå og tilbyde juridisk rådgivning.

Hos Glitnr stiller vi en platform til rådighed, hvor private såvel som virksomheder kan oprette sager og modtage kyndig juridisk rådgivning online. Rådgivningen leveres af Glitnrs jurister, der udgøres af en bred vifte af eksperter fra stort set alle retsområder.

Der har bl.a. været skrevet om os i: