Selskabs- og erhvervsret

Selskabs- og erhvervsretten er et af Glitnrs kerneområder. Alle jurister tilknyttet forretningsområdet har en betydelig erfaring og ekspertise i løsningen af de erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, der opstår ved udøvelsen af erhvervsvirksomhed. Vi rådgiver derfor alle typer virksomheder i alle typer af erhvervsretlige forhold. For mange selvstændige, iværksættere, startups samt små og mellemstore virksomheder kan juridisk rådgivning være en tung byrde både pga. pris og bekvemmelighed. Hos Glitnr gør vi en dyd i at tilbyde erhvervsretlig rådgivning af højeste kvalitet på en moderne og effektiv måde.

Send os en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform.

Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.

Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Når rådgivningen er afsluttet håndteres betalingen sikkert gennem platformen

Gå til formular

Vigtige problemstillinger

Som virksomhed er det vigtigt dit juridiske bolværk står stærkest muligt. Danske virksomheder oplever en stigende regulering, der oftest er omfattende og kompleks. Selvom udgifter til jurist kan være en kilde til frustration, kan det altid betale sig at være på forkant med reguleringen. Ikke to virksomheder er ens, og det er derfor væsentligt at sikre, at din virksomheds juridiske grundlag er skræddersyet til at tage højde for de nødvendige forhold.

Kunderne siger

“Vi takker mange gange for en rigtig god behandling af vores sag fra start til slut. Yderst udførligt svarskrift fra rådgiveren, prisen taget i betragtning. Jeres servicemindede tilgang har i særdeleshed været rigtig rar for os, og vi har virkelig værdsat jeres hurtige svar.”
- Bente Thonke

“Jeg har været meget tilfreds med den rådgivning, jeg har fået hos Glitnr. Oplevelsen var meget professionel, platformen er let at bruge og så er det til en pris, der er til at betale. Jeg kan varmt anbefale Glitnr til andre”
- Tommy Sørensen, MengaMenga

Glitnrs erhvervsjurister yder specialiseret rådgivning til ejerledere, direktører og virksomheder inden for erhvervsretten og det selskabsretlige område. Rådgivningen ydes af kyndige jurister med udgangspunkt i virksomhedens behov på et fagligt højt niveau og under særlig hensyntagen til de forretningsmæssige og individuelle forhold.

Populære ydelser selskabs og erhvervsret

  • Stiftelse af virksomheder, valg af selskabsform
  • Holdingstrukturer
  • Aktionær-, bestyrelses- og direktørforhold
  • Ejeraftaler
  • Vedtægter
  • Kontrakter(udarbejdelse af alle former for kontrakter mv.)
  • Kapitalfremskaffelse, både venture kapital og lånefinansiering
  • Etablering af joint ventures og andre strategiske samarbejder
  • Forretningsmæssigt baseret rådgivning og sparring på ledelsesniveau om forretningsstrategiske forhold

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Hvad er Glitnr?

Glitnr er en digital rådgivningsplatform, der gør det nemmere for jurister og almindelige mennesker at tilgå og tilbyde juridisk rådgivning.

Hos Glitnr stiller vi en platform til rådighed, hvor private såvel som virksomheder kan oprette sager og modtage kyndig juridisk rådgivning online. Rådgivningen leveres af Glitnrs jurister, der udgøres af en bred vifte af eksperter fra stort set alle retsområder.

Der har bl.a. været skrevet om os i: