Fast ejendom

Det siges ofte, at køb af fast ejendom er den største investering private foretager sig. Det sætter naturligvis krav til en handels korrekte og grundige udførsel. Udover køb og salg af fast ejendom, så dækker retsområdet over en lang række andre forhold. Den brede definition er, at fast ejendom er den juridiske disciplin, der omhandler retsproblematikker vedrørende grundstykker og de dertilhørende bygninger. Der kan derfor være tale om problemstillinger, der vedrører forhold mellem ejeren og det ejede, og dels et forhold mellem ejeren og tredjeparter.

Glitnr har ekspertise i at give kompetent rådgivning indenfor stort set alle juridiske aspekter af fast ejendom. Hos Glitnr skræddersyr vi vores assistance til jeres behov til en på forhånd aftalt fast pris.

Vigtige problemstillinger

Når to eller flere personer køber eller ejer en ejendom sammen, skal der træffes beslutninger om ejendommen i enighed. Det kan derfor blive nødvendigt at tage højde for hvem af jer, der skal blive boende i ejendommen ved seperation, og om den ene part kan forhindre et salg af ejendommen. Disse forhold kan reguleres i en samejeoverenskomst. En samejeoverenskomst er særligt relevant for ugifte par.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor fast ejendom

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparante priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 10 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte Glitnr til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale Glitnr til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Nogle af vores kunder

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.


Alle felter skal udfyldes

© 2018 Glitnr All rights reserved