Gør som 70 andre eksperter og brug Glitnr som din administrative infrastruktur

“Det er muligt for mig at arbejde helt uafhængigt af tid og sted. Jeg vælger selv de sagsområder, som især har min interesse, og jeg bestemmer selv, hvilke sager, jeg byder ind på, og hvornår arbejdet skal udføres. De forskellige arbejdsopgaver giver en god og afvekslende hverdag, hvor ens faglige kompetencer styrkes. Det er en utrolig fleksibel arbejdsform, hvor familie- og privatliv hænger rigtig godt sammen, hvilket har været altafgørende for mig med små børn i hjemmet.”

Maja Kaas Spanggaard, rådgiver hos Glitnr

Spar administrationen og fokuser på at være jurist. Resten klarer Glitnr

Find nye klienter

Glitnrs markedsplads får hver dag nye kundeemner. Vi sørger for at opgaverne er veldefinerede, og at der på forhånd er forventningsafstemt. Du kan nemt afgive tilbud og vinde opgaver i det omfang, der passer dig.

Vi har gjort det nemt og gennemsigtigt at skabe din egen klientportefølje med nye kundeemner måned efter måned

Bevar eksisterende kundeforhold

Udover at kunne finde nye kunder, så giver Glitnrs platform mulighed for at servicere dine eksisterende kunder. Gennem din personlige profil kan dine kunder oprette sager og modtage rådgivning udenom Glitnrs markedsplads. På den måde kan du stadig få alle fordelene af Glitnrs platform uden at skulle hente kunder gennem Glitnrs markedsplads.

Der er ingen grund til at lade eksisterende kunder gå glip af den digitale rådgivningsoplevelse. Ved at flytte dine eksisterende aktiviteter over på Glitnrs platform skaber du et overblik over dine aktive og lukkede sager.

Skræddersyet sagsbehandlingssystem

Glitnrs skræddersyede platform gør dig i stand til at styre hele din rådgivning gennem en brugervenlig cloud-baseret løsning. Du kan tilgå dit digitale kontor fra alle enheder, hvor end du befinder dig.

Der er flere fordele ved at arbejde digitalt. Ikke blot skaber det overblik, det frigør også dit arbejde fra tid og sted.

Garanterede betalinger

Glitnrs integrede betalingssystem sørger for at indløse betaling for dit arbejde. Glitnr indestår for betalingsrisikoen, så du ikke skal bruge tid på at jagte ubetalte fakturaer.

Din optjente løn bliver udbetalt hver måned og Glitnr klarer alt fra bogføring og regnskab til moms og skat.

Pay-as-you-go forsikring

Glitnr har indgået et samarbejde med Tryg A/S om at skræddersy den mest innovative forsikring til den juridiske rådgivningsbranche.

Som rådgiver hos Glitnr er du automatisk dækket af vores kombinerede erhvervs- og rådgiveransvarsforsikring for 2,5 mio. kr. for formuetab per sag og 5 mio. kr. for personskade per sag.

© 2018 Glitnr All rights reserved