Om Glitnr

Hos Glitnr er det uoverskuelige overskueligt. Hele processen behandles ét sted, og der er ingen ubehagelige overraskelser.

På den måde får kunder såvel som rådgivere bedre forudsætninger for at fokusere på det, der er vigtigt - nemlig rådgivningen.

Kristian Anker

Co founder

Ved at lave en platform, som kan håndtere hele forløbet fra henvendelse og sagsbehandling til afslutning og afregning, har vi gjort processen nemmere og skåret en masse unødvendigt væk, så vi kan tilbyde kloge hoveder til en langt billigere pris end andre steder.

Alting foregår i det samme interface, hvilket giver en overskuelig og ukompliceret oplevelse.

Både privatpersoner og virksomheder kan have glæde af rådgivningen hos Glitnr, som leveres af en bred vifte af eksperter fra stort set alle retsområder, så du kan ikke gå galt i byen.

Når du har oprettet en sag, vil du modtage tilbud fra vores jurister. Tilbuddene indeholder en præcis beskrivelse af pris og dato for færdiggørelse. Alle tilbud er faste, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Når du har valgt det bedste tilbud, går rådgivningen i gang.

Da det drejer sig om følsomme oplysninger, er al data selvfølgelig krypteret, og vores rådgivere er forsikrede gennem vores rådgiveransvarsforsikring.

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte Glitnr til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale Glitnr til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

© 2018 Glitnr All rights reserved